Referenssejä käytössä olevista järjestelmistä


Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungille toteutettiin järjestelmä, joka mahdollistaa viestien lähetyksen turvallisesti ilman välikäsiä. Järjestelmän toimitus mahdollistaa runsaat kustannussäästöt kunnan veronmaksajille, kun kalliita kolmannen osapuolen palveluita ei tarvitse tilata.

Kantis Viiniklubi

Viininystävien kantaklubille tehtiin rekisteröitymisjärjestelmä, jonka avulla voidaan tilata kanta-asiakaskortti. Järjestelmä välittää ja vastaanottaa viestejä aina uuden rekisteröityjän liittyessä.

Ajas -ajanvarausjärjestelmät

Ajanvarausjärjestelmä muistuttaa automaattisesti asiakasta kun palveluun varattu ajankohta lähenee. Esimerkiksi hieronta-ajan varannut saa selkeän muistutuksen ennen varauksen ajankohtaa ja näin muistaa tulla paikalle varmemmin.

Uraauurtavaa kehitystä

Innovatiivisen tekniikan ansiosta Teillä on mahdollisuus käyttää ja tarjota palveluita, joihin ennen vain suuremmilla yrityksillä ja yhdistyksillä oli varaa.

Uusia innovaatioita

Olipa liikeideasi mikä tahansa, käänny puoleemme, niin kerromme mielellämme lisää SMS-palvelimien mahdollisuuksista. Autamme kehittämään toimivan konseptin.

Yksilöllisiä ratkaisuja

Kertokaa rohkeasti mitä ominaisuuksia tarvitsette, niin räätälöimme teille yksilöllisen tarjouksen luottamuksellisesti ja nopeasti.

Luotettavaa kumppanuutta

Eneroc Oy on toiminut ohjelmisto- ja internet -aloilla jo yli 5 vuoden ajan. Olemme kehittäneet mm. Ajas ajanvarausjärjestelmän ja lukuisia muita tuotteita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.